Faʻamaonia! Pulse disinfection robot mafai ona faʻagaoioia fou coronavirus

O le coronavirus fou ua salalau i le lalolagi atoa, lea e matua lamatia ai le saogalemu ma le soifua maloloina o tagata soifua. I le faʻaopopoga i le faʻamamaina masani, e i ai se auala vave ma aoga e fasioti ai le coronavirus fou?

yjt (1)

Ua faʻamaonia le mafai ona fasioti le MRSA, c.diff, VRE, h7n9, SARS, Ebola ma isi siama ma siama, e mafai ai ona teteʻe atu i le siama fou?
Faatasi ai ma nei masalosaloga, na faia ai e le Texas Biomedical Research Institute se faataʻitaʻiga i le Iunaite Setete. O iʻuga ua faʻaalia ai o le pulse disinfection robot e mafai ona faʻagaoioia le coronavirus fou.

yjt (2)

O le Texas Institute of biomedical research o se tasi o taʻutaʻua tutoʻatasi inisitituti faʻapitoa i faʻamaʻi pipisi. O le faʻataʻitaʻiga na faia i le falesuesue a le BSL-4. I totonu o le 2 minute, na faʻatamaʻia e le robot le faʻaleagaina sars-cov-2, o le siama lea na mafua ai le covid-19. Na faʻataʻitaʻia le faʻamamaina ole N95 mask. O iʻuga na faʻaalia ai o le tulaga o le disinfection na oʻo atu i le 99.99%.

hdf

Pulse disinfection ropota faʻaaogaina tekinolosi uaua e maua UVC malamalama ma maualuga malosi ma atoa faʻamamaina fusi o alaleo (200-315nm) e ala i le faʻaaogaina o moli xenon. O le malosiʻaga e 20000 taimi o le la ma 3000 taimi o ultraviolet lamepa. Eseese pathogens e malamalama ile malamalama ole UVC o loʻo eseese wavelengths. O le pulse disinfection robot o loʻo i ai le atoatoa faʻamamaina fusi o alaleo malamalama, lea e mafai ona vave fasiotia le sili ona vaivai siama, siama ma spores. I se faʻaopopoga, o le moli uila o se malulu malamalama punaoa, lea o le a le faʻaleagaina ai le falemaʻi meafaigaluega.

Faʻavae i luga o uiga o ana vave galuega, leai se manaʻomia e muamua faʻamamaina pe faʻamafanafanaina taimi, o le uaua disinfection robot mafai ona faʻamaʻimauina le tele o potu i aso uma, lea na lautele faʻaaogaina i le General Falemai o le People's Liberation Army, Kanesa Falemai o Saina Academy o Medical Saienisi, Shengjing Falemai fesootai i Saina Medical Iunivesite, le muamua falemai fesootai i halbin Medical Iunivesite, Tumor Falemai o Shandong Itumalo, Saute Falemai ma le lona lima falemai o Wuhan taulaga Falemai ma isi falemai ofisa ma faia se taua vaega i le puipuiga. ma le faʻatonutonuina ole coronavirus fou.

yjt (3)


Taimi Post: Tes-11-2020